Sorgliga nyheter – den röde har tassat över Bron!

Vi har i kväll tänt ett ljus och knäpper tassarna och tänker på ännu en katt som skadad och bortom räddning fått gå till SkaparKattens famn!

Vi vet fortfarande inte vem eller vems denna fina röda och jättekeliga pojke var – men sorgligt nog så var hans trafikskada kombinerat med hans allmänstatus så illa att det inte blev rimligt att göra annat än låta honom somna in på ett värdigt sätt utan att ha ont.

Katten hade en svår öppen benfraktur och med en nervskada som gjorde att foten var felvänd, alltså vriden upp och ner. Om han sedan blivit påkörd för att han var sjuk och inte klarade att springa i säkerhet är ju omöjligt att veta. Båda hans njurar hade nedsatt funktion, den ena var knölig och hård så om man bara ser till den njuren, så skulle det kanske ha återstått max 6 månader kvar att leva för honom. Han var också helt uttorkad och fick dropp, antibiotika och smärtlindring, så det sista av sitt liv kände han ingen plåga. Och vi tröstar oss med att han i alla fall slapp ligga döende i skogen!

Sofia berättar att de varit jättesnälla och hänsynsfulla på Strömsholm, vilket är gott – de har förståelse för att vi från Örebro katthem vill göra allt som går – om det går…

Förhoppningen är såklart att hitta ägaren ändå och det har ringt flera möjliga ägare men troligen inte rätt… ÄN.. så vi fortsätter efterlysa en ägare! Även om det mest handlar om att få lämna det sorgliga beskedet. *morrhårsdarr*

PS. Vårt ljus brinner också för mamma Grynet från Östgötakatterna! ♥ ♥ ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Sorgliga nyheter – den röde har tassat över Bron!”

  1. Sov i frid lilla kissen! Tack vare att det finns uppmärksamma och snälla människor slapp du ha ont och frysa dina sista timmar. SkaparKattens svans håller dig varm nu. Vi hoppas att din ägare hör av sig även om det blir för ett oerhört sorgligt besked, men vetskap är bättre än ovissheten.
    R.I.P.

    1. Mjau, om ingen människa kommer att anmäla intresse så kommer han att få vila i Franciskuslunden… NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *