Fira VärldsSpinnarDagen?

Nästa lördag den 15/9 är det VärldsSpinnarDagen! En viktig dag för katter, trodde jag och började forska…

Men det visade sig handla om att spinna garn med spinnrockar! Jag hittade både en internationell sajt och en lokal hemsida med information! Och de här charmiga teckningarna hittade jag hos The Knit Princess, som just adopterat en kattunge från ett katthem:

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *