Njut av en ny Tequila

Här är en myskille som tar för sig av livet – jag har varit så orolig för hur den här lilla knatten ska klara sig utifrån sin komplicerade start i tillvaron… Men:
httpv://youtu.be/g4Pggli1zBQ
Tequila kompenserar sin litenhet med en magnifik envishet och vilja som överträffar det mesta. Vad han jamar om? Jo: ”Ro hit med vällingen bums, matte, jag är superhungrig och bryr mig väl inte om att den måste svalna?!!!”

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Njut av en ny Tequila”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *