Rösta på vår bild! Kurr!


Tassa in på http://hittekatter.ifokus.se/ och rösta på vårt bidrag nr 3 i tävlingen ”Sommarkatt 2012”! En vacker men samtidigt lite sorgesam bild: Detta är den sommar som katterna på Örebro katthem får njuta av – att längtansfullt titta ut genom fönsternätet på allt det vackra lockande utanför! Men de får i alla fall frisk sommarvind i nosarna och är i trygghet med fulla magar och i god omvårdnad.

Vi är stolta över att Örebro katthems bild är utvald till omröstningen bland hela 81 inlämnade bidrag! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Rösta på vår bild! Kurr!”

  1. Röstat och klart! (Matte var med i juryn som valde ut finalbidragen – gissa vilken bild som fick maxpoäng av henne *blink*) För en stund sedan så leder katthemskatternas bild!! Men det är 3 olidligt spännande veckor kvar av omröstningen…………..

    1. Mjau det var skojigt att leda en stund men det är många bilder som är närmare vinstchans, ärligt talat. Vår bild har förvisso en story men andra bilder har mer skönhet och känsla, och story, de också! ♥♥♥ TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *