Hur ska de ha det?

Mina vänner Sambo och Roxy jamade något så klokt att jag måste lyfta det hit:

Men hur vill länsstyrelsen att det ska vara?
Spinnhuset får inte ha skygga katter inne – dom ska avlivas…
och Göteborgs Katthjälp får inte se till att skygga katter kan leva ute – dom ska också avlivas..

Får vi hänga på dörren mittemellan?!!!
Det finns säkert nån paragraf mot det också?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Hur ska de ha det?”

 1. Precis! Säger som Emil ; när jag inte har pengar så KAN jag inte dricke sockerdricka, och när jag HAR pengar så FÅR jag inte dricke sockerdricka, så när i hundan ska jag köpe sockerdricka!?!?!

  Det verkar som om länsstyrelserna är befolkade av nåt slags mänskligt avskrap med snarstucket sinnelag och maktlystna tankar som låter personliga vendettor gå före sans och reson… *burr* Det måste ha varit mycket asfalt i deras sandlådor som barn, och både felvaggade och tappade i backen måste de ha blivit också!!!

  1. ”Skyddar djur” gör de ju i alla fall i ringa grad, känns det som. Kan det vara så att de har en kvot med förelägganden att prestera för att få sin lön? Oavsett vilka djur som stryker med på kuppen?!
   NosPuss Wikki

 2. Hur kan det komma sig att just LST får tolka lagar och förordningar efter eget huvud? Är det demokratiskt? I så fall undrar jag vilka som INTE får tolka lagar som de vill och som passar dem.

 3. USCH vilka dummisar dom där dummisarna är :(:( GRÅTER
  Klart att otrygga katter KAN bli trygga OM man låter det hela ta sin tid, helt klart
  Blir så ledsen när man hör och läser ngt så dumt.
  Vi har skrivit under den däringa braiga listan

  Tasskram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *