Skicka Länsstyrelsernas inspektörer på kattbeteendekurs hos Susanne!

KATTBETEENDERÅDGIVARE SUSANNE HELLMAN HOLMSTRÖM - Hörby, SwedenKattbeteendeproffset Susanne Hellman Holmström backar på sin FB upp Spinnhusets stöd till skygga katter och länkar till namninsamlingslistan  med följande text, och jag älskar slutklämmen:

Har fått höra att Länstyrelsen vill avliva skygga katter på katthemmet Spinnhuset, just för att de är skygga. Att en katt är skygg innebär INTE att att den kommer att vara det för all framtid!

Det finns så många hemlösa katter som har varit skygga, osäkra och rädda när de fångades in för att sedan när de blir säkra på sin tillvaro blir världens bästa och tryggaste familjemedlemmar. Man kan inte peka på en skygg katt och säga att den ska avlivas, bara för att den visar en flyktegenskap, som egentligen är helt naturligt för en katt vid en osäker situation. Så fungerar alla katter! Det är så de har överlevt i tusentals år. Snälla kattvän, skriv under listan och visa att du bryr dig om vår älskade vän katten! Tackar på förhand.

Jag skulle även önska att Länstyrelsen går en utbildning i katters beteende för att kunna förstå sig på dem på ett korrekt sätt!

Det ultimata vore ju att sätta allesammans i kattbeteendeskola hos Susanne!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Skicka Länsstyrelsernas inspektörer på kattbeteendekurs hos Susanne!”

  1. Mjau, man skulle väl i alla fall kunna begära att de inte gör jämförelser med skäll-beningarna. Vi fungerar faktiskt himla olika. Bara åtminstone en liten gnutta kunskap om det ämne man ägnar sig åt skulle man väl kunna kräva när de nu styr och ställer över liv och död. Det är oåterkalleligt om fel beslut fattas *morrhårsrys*

    1. Mjau, en grundläggande djurkunskap tycker man ju ska vara minimum. Men som denna inspektör enligt hörsägen betett sig vid inspektionen på aktuellt ställe motsvarar i så fall sådant som i andra sammanhang är att beteckna som rent djurplågeri… *suck*
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *