På rymmen i tratt och allt

Happy Ending nr 2 hittar jag i gårdagens VLT:

Den här skönheten kom till polisen i onsdags, hade färskt ärr på magen och tratt på huvudet… ”När man är nyopererad ska man ju vara hemma och bli ompysslad och äta det man är van vid!” sa Susanne Källberg på polisens kommunikationscentral.

Via efterlystning på VLT:s webb kunde ägaren, pappa till en 2-åring som släppt ut katten, hämta henne på polisstationen.

Kvar hos polisen i Västerås finns en långhårig svart och välvårdad katt som också söker sin ägare. Hoppas det blir en lycklig lösning för den också!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *