Vi behöver lyckliga slut!

httpv://youtu.be/RkJEwYfz68o

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Vi behöver lyckliga slut!”

  1. Som alla kloka kattmammor visste hon att man inte ska ’curla’ sin bebis, utan bara tala om att man ska gå ned från trädet och så visade hon hur. Duktig mamma-katt!!!!!!

    1. Mjau, en klok och förståndig mammakatt. Och mattes röst i bakgrunden lät lugn och trygg också! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *