De borttappade bilderna från igår

Söt som spunnet socker är devon rexflickan StarLounge’s Above&Beyond:

Här är skönt chokladtickade orientalen Ivanthes Zzalza som är bästa vän till Farbror Fritzz, hon gjorde glada kullerbyttor:

Men Farbror Fritzz delade hellre bur med sin illerkompis:
Den här norska skönheten heter N* Herkules Askepott – det blir Askungen på vår kattiska!
Men jag blev jamarns imponerad av reslige britten Millington’s Jupiter, se vilka klargula ögon:

Han och alla de andra hade massor av alfabetets bokstäver kring sina namn, och ursäkta, men jag begriper mig inte på sådant, så dem hoppade jag över!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *