Vi behöver medhjälpare till katthemmet!


Det är slitigt och kattsand och pälstussar ryker. Det är sällan glamour men ofta bekymmer. Matskålar ska fyllas, kattlådor tömmas, mediciner delas ut. Massor av katter behöver klappas, tröstas, lekas med, tröstas… Som regel kostar det mer och mer av din tid och ditt engagemang, för har man väl börjat är det svårt att sluta!

Vad jamar jag om? Jo, engagemanget för katthemmet och de hjälpbehövande katterna!

Var finns du som gärna offrar en lördagsmorgon på att mocka rent i massor av toalådor, skura matskålar, tvätta kattbäddar och moppa golv? Var finns du som kan avsätta din fredagskväll eller söndagsförmiddag?!!! Som vill ta ansvar för att hjälpa till med allt som kan tänkas inträffa och inte är rädd för katter? Som kan hoppa in i stort sett när som helst när ett handtag behövs?

Du får ingen hög lön, eller rättare sagt, ingen alls – bara katternas njutning att ha rena sovplatser och fyllda matskålar att knapra i, och deras glädje att få umgås med dig, när bassysslorna är avklarade! Du kommer att få kånka ut soppåsar, få kläderna fulla med pälshår, få svabba, diska och städa som aldrig förr.

Och troligen kommer du att förälska dig i en hemsökande katt och få den med dig hem, för det bara blir så!!! Om du vågar, så behöver vi på Örebro katthem just dig! NU! Hör av dig på info@orebrokatthem.com är du snäll!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Vi behöver medhjälpare till katthemmet!”

    1. Tyvärr är det nog det – men skulle du passera ändå någon gång så jama gärna till och hälsa på! Det gäller alla bloggvänner! NosPuss Wikki

  1. Gör som våran matte – bli volontär! Hon säger att det är det bästa hon gjort, trots slit och bekymmer fast med massa glädje över våra kompisars framsteg. Örebro Katthem är medlemmar i Svekatt och det är ungefär det finaste man kan vara. Det betyder nämligen att man värnar liv med no-kill policy och att man arbetar för att höja vår status i samhället.

    Kom igen alla där i närheten av Örebro, maila omgående!! <3

    1. Mjau, en volontärären medhjälpare som ideellt ställer upp och sköter vissa sysslor eller arbetspass. Alla sådana är vsarmt välkomna! NosPuss Wikki

  2. Mjau, jo, när vi har kommit mer i ordning här hemmavid så ska vi nog försöka sätta en varsin klo i baken på matte så hon i alla fall kan planera in en kväll i veckan när hon kan komma och hjälpa till på kattis med att serva de inneboende, så pass mycket kan vi nog släppa iväg henne!
    Morgnar är ingen idé att kasta iväg henne, hon kan vara så sur och puttrig och gnölig på morgonkvisten så det vill vi inte utsätta våra katthemskompisar för 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *