Jubileum: 7000


Det låter helt osannolikt, men med tanke på att jag bloggat nästan dagligen sedan 2007-10-31 och i dagsläget skriver 3-4 inlägg per dag, så…. Korkar jag upp en burk tonfisk och firar!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Jubileum: 7000”

  1. KATTIS till 7000 inläggs jubiléet! Du är väl värd att korka upp en burk tonfisk. En riktigt stor burk!

    1. Mjau – en liten räcker till Nova och mig! Man ska inte förfesta sig! *fniss* TassKram Wikki
      PS Fast kommer det fler och vill fira så kan vi ju alltid ta en stor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *