Tänk vad en katthemskatt kan!


Sören fick ta emot rungande applåder inför panelen idag på Mellansvenska kattklubbens utställning idag för sitt trogna arbete att med avgiften 1 krona klappen samla in pengar till katthem! Just denna helg tassade han in ungefär 900 kronor till katthemmet i Kälby, Eskilstuna, vilket var mycket uppskattat. ”Utsökt fint temperament!” som det står längst ned på bedömningssedeln kanske är en förklaring! ”Det är jag som fostrat honom!” säger husse Lasse stolt.

Utöver att komma på 5e plats bland huskatterna så kammade han hem första pris för ”Vackraste ögonen” och andra pris för ”Vackraste svansen”! Vi vet inte riktigt hur domaren lyckades se ögonen för Sören tycks ju mest sova – ibland har han skrämt slag på folk som passerat hans hängmatta med att röra lite på sig och Nalle och Lasse har för tusende gången fått höra: ”Men vad tusan det ÄR JU en riktig katt!”…

En dam, stöttad av sin son, lade slant i bössan och grät av lycka över att få klappa denna berömdhet. Vi blev alla rörda…

Nu har Sören påbörjat en stillsam färd vidare till nästa marknad med ett mellanstopp hos Sigge Svamphund för att hälsa på KattValpen… Där ska tydligen något väldigt viktigt ske! Trampar med tassarna och väntar ivrigt på mer information! *sniffande nos*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Tänk vad en katthemskatt kan!”

 1. Grattis – igen – Sören! Toppen att du visar att vi f.d katthemsmissar minsann gör viktiga insatser och är lika tjusiga som dem som fick det litet bättre från början.

  Vi är så nyfikna på vad det är som ska hända hos den tjusiga Sigge Svamphund.

  *morrhårsdarr*

 2. Jo då Sören har varit här.
  Svor så mycket åt mej att han fick gå och passa sin bil istället!
  Kattvalp är numer döpt av Sörens husse och matte, passade ju utmärkt att det blev igår när det var Hittekattens dag

  1. Jag anade nog att Sörens uppdrag var åt det hållet men höll tassarna för nosen för att inte förjama mig! Fint namn han fick, den lille! Mjau, Sören är rätt bra på att svära vilket är ganska märkligt eftersom han är så fredlig annars! NosPuss Wikki

  1. Mjau, ni skulle bara ha sett när han blev omringad av en hel trupp unga gymnastiktjejer som sa OOOH och AAAH och ÅÅÅÅHH och HAN E DE SÖTASTE JAG SETT och VILKEN MJUUUUUK… *fniss* TassKram Wikki

 3. Sören sov tydligen inte hela tiden, matte sa att han var pigg och vaken när hon var där och klappade och beundrade. Han e stilig, matte har inte pratat om annat på hela kvällen och jag har ju sett bilderna hon tog. Kattulerar Sören till de välförtjänta priserna!

  1. Mjau, Stora matte var också glad att äntligen ha fått träffa din matte! Hoppas allergibesvären inte blev jobbiga bara?! Flera hundra katter på samma ställe blir ju ganska koncentrerat, så det är ju tur att din matte tål dig så bra! NosPuss Wikki

   1. Äh, lite nys kan hon ta och kli i ansiktet för att få träffa några av de som hon känner genom mig. Hon verkade rätt nöjd och pratade massor med husse om Sören och utställning och killen som fick lift en bit av vägen. Och allt hon gjorde på vägen från er, plockade svamp fast hon bara skulle rasta lite och hamnade på trädgårdsmässa i Taxinge när hon skulle till Södertälje Katthem åt mig. Virrmatte! Fick tysta henne med en tass när vi skulle sova.
    Tur att inte mina allergener bråkar med henne, vi var lite oroliga för det först men inget hände då i början och inget händer nu heller, mer än att ett eller annat löst hår hamnar i hennes ögon ibland 🙂 Överallt annars är de ok hemma hos oss, men inte i ögonen tydligen.

    1. Mjau Pelle, man måste släppa ut bra mattar på äventyr ibland, det blir de bara ännu bättre utav! ♥♥♥ Stilig matte har du också! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *