I kväll blir det TV-tajm


…för kl 19.30 börjar serien ”Djurakuten” på TV3 och lite nyfiken blir man ju för det handlar om djursjukhuset som Tanja jamat om att hon varit på: Strömsholm. En av veterinärerna, Christian, som är med bor i närheten av vårat Landet också – så vem vet, en vacker dag kanske man möter en sådan ”kändis” där ute i buskarna?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *