Vad ska Sigge Svamphunds kattvalp heta?

Hjälp Sigge med namnförslag! Den här lilla killen kan ju inte heta ”Kattvalp” hela livet? (Även om jag vet en katt som heter ”Jycken”!)

Lämna förslagen på Sigges blogg HÄR!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Vad ska Sigge Svamphunds kattvalp heta?”

  1. Mjau, nu har vi lämnat vårt förslag till Sigge! Vi tycker att den tursamme lillknatten ska få heta Ture…
    ”Kattvalpen” är ju iofs ganska sött, men det är kanske lite malplacerat när han blir en stor och stark misse sen, *fnissjam*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *