Nyhetskatter

KATTHJÄLTINNA:
Fina katten Sigrid agerade brandlarm i torsdags, berättar Ekuriren. Genom att väcka sin granne med högljudda jam i trappuppgången fick Sigrid de boende på Björkvägen i Strängnäs att upptäcka röken som kom från källaren!

Grannen rusade upp och väckte Sigrids matte Disa och tillkallad brandkår kunde släcka den anlagda branden. Sigrid är lovad många portioner favoritgodis i belöning!

INSTÄNGD I 28 DYGN:
Katten Sally i Norrköping bevisar tesen att man aldrig ska ge upp för snabbt! Klicka på den här länken och se filmen med Sallys matte som beskriver miraklet att återfinna den svaga och utmärglade Sally igen!

Många gånger är det så att en saknad katt befinner sig mycket närmare än man tror, och det kan vara klokt att titta både en och två gånger även på de ”omöjliga” ställena!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Nyhetskatter”

  1. Det är sant att en misse på rymmen ofta inte alls är långt borta. Man göra ofta misstaget att tro att de ska komma skuttande så fort man ropar på dem, men de är ofta så uppskrämda att de inte vågar komma fram ur sina gömställen.

    1. Mjau, exakt, så är det ofta! Katter som dessutom är ovana att komma på inkallning i vanliga fall kommer knappast att göra det i en stressituation. Man får vara ytterst uppmärksam och försöka lista sig till var katten kan ligga och trycka. Och det är inte lätt! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *