Strunt?

Saxat från Facebook:

ROFM!!!!*

*Rolling on the floor meowing!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Strunt?”

  1. Vadå ’strunt’??? *irriterade svansviftningar* Du jamar mycket viktig kattkunskap och varvar med humor. Det är pedakattiskt o bra så 2-beningarna kan ta till sig de riktigt viktiga jamen.

    1. Mjau, men jag vet att han som skrivit det är en god vän och bara småretas! Så jag tar ”strunt” som en del av komplimangen i att han gör PR för min blogg faktiskt! ♥
      NosPuss Wikki

  2. All reklam är bra! Även om det kan tolkas på olika sätt, så tassar säkert nyfikna in som upptäcker att här på bloggen jamas det om Wiktiga saker! /Fjutten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *