Grattis husse!

Hurrjam för vår husse som just klarat slutprovet i sin vaktutbildning!
Här får du en grattiskatt att njuta av tills du kommer hem så att vi kan kattulera med att nospussa och tasskrama och myskurra dig!!! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Grattis husse!”

    1. Mjau, vi har jamat åt husse att han ska göra rätt för sig också nu när han utnyttjat er gästfrihet! ♥♥♥
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *