Tequila har ärvt sin mammas haka…

httpv://youtu.be/ix5RpxsHLQo
Jag blir så glad när jag tittar på Misons film med lille Tequila, dels för att jag ser hur lycklig han är, det lilla livet, men för att jag ser så mycket av hans vackra mamma ZaraTuss drag i hans fina ansikte; framför allt ”Karl-Alfred-hakan” – hon hade ett störtskönt underbett!

Nu sitter ZaraTuss förnöjd i SkaparKattens famn, och njuter av att se sin lilla unge bli killad på magen av kärleksfulla händer! ♥♥♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Tequila har ärvt sin mammas haka…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *