Gotland here we come!


Stora matte och Wikki Flat Cat beskyddar en liten resande misse… Ombord på Gotlandsbåten befann sig nämligen nästan en hel hundutställning!

Tillfälligt kontor ombord – men ”internet at sea” ville sig inte!


Men jag originalWikki vaktar hemma i Örebro och njuter av minnet av LandetGräs under tassarna!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Gotland here we come!”

  1. Vad läskigt med så många hundar på samma plats. Tur att du kunde skydda den lilla kattresenären.

    Hoppas Svekatt får ett givande möte hos de duktiga kollegorna på Gotland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *