Drömmar om ett katthem utöver det vanliga…

Ibland kurar man ihop sig, somnar och drömmer något riktigt kreativt! Min senaste sådana dröm var i eftermiddagsslummern igår, så jag drömde att jag fått ett sådant där spam-mail att jag vunnit 10 miljoner dollar, bara det att i drömmen var det inte spam utan ”på riktigt”. Ja hur nu en dröm kan vara på riktigt, det kan man ju jama, men ni förstår nog hur jag menar…

I alla fall, i min dröm blev jag väldigt rik, och det betydde att jag köpte en jättestor gård där jag byggde om alla hus till fina katthem, med ett spa, en veterinärklinik, ett pensionärshem för katter och en skola som skulle utbilda passande människor i kattkunskap. Där fanns personalbostäder och fina ytor till härliga kattrastgårdar. Plus ett forskningscenter för katthälsa. Självaste kronprinsessan hjälpte mig att inviga alltsammans och av bara farten adopterade hon ett par hemlösa katter…

Tänk om det är en dröm som slår in?! Jag vill hoppas det. Jag har i alla fall sett en bild på en byggnad som finns i verkligheten och som visar hur jag skulle vilja att min reception för kattanläggningen ska se ut:

Man måste våga ha drömmar!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Drömmar om ett katthem utöver det vanliga…”

  1. Åh, den drömmen har jag också haft… Apropå kronprinsessan, så har hon sagt att hon tycker bättre om djur än om människor. Varför kan hon då inte visa detta, bland annat genom att adoptera några hemlösa katter? Tänk vilken go PR detta skulle ge! Har du frågat henne?

  2. Jag har också drömt något sådant. Jag vann massa pengar och skulle bygga ett katthem bredvid vårat hus. Vi har massa mark längs med sjön bredvid huset. Tänk att ta ner lite träd och sedan bygga ett stoooort katthem där bredvid vattnet 🙂 med en stor rastgård i naturlig skogsmiljö. En fin skylt uppe vid vägen som visar att katthemmet finns. Det hade varit grejer det!

    1. Om vi alla koncentrerar oss rejält så kanske EN av drömmarna slår in? Det vore nåt det!!! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *