Skriv på protestlistan!

Vi kräver ett Rikstäckande register för försvunna/stulna/upphittade djur NU!
Som det fungerar i dag så finns ingen som helst samordning mellan polisdistrikten och inget fungerande rikstäckande register när det gäller djur som är försvunna, stulna eller upphittade. Som det fungerar nu så är det allt för ofta som polisen missar att hantera anmälningar och har inte ägaren till ett upphittat djur hittats inom 10 dagar då riskerar djuret avlivning eller att placeras ut i ett nytt hem. Ibland skrivs anmälningar om försvunna katter inte ens in i något dataregister utan  mottagande polis har en kartong med lite lösbladsanteckningar i…

Men hur ska djurägare kunna hitta sina djur när polisen så ofta missar att ta emot anmälningar om försvunna, stulna eller upphittade djur och sköta dom anmälningarna på rätt sätt? Vi djurägare kräver ett Rikstäckande register Nu! Skriv på LISTAN HÄR!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Skriv på protestlistan!”

  1. Vi tassade under listan alla 5. Skamligt att det inte redan finns! Matte trodde faktiskt att det sköttes bättre idag. 🙁
    *nosbuffar*

    1. Mjau man tycker ju att sådant borde finnas i ALLA slag av efterlysningar eller söksystem för upphittat/borttappat! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *