Påminnelse 3 om jul-auktionen!

Jama om MARATON-auktion som började i slutet av februari! Den 15e november avslutas den, och här är auktionspaketet, späckat med tretton myntasmarriga julsaker:

Senaste budet:
Nisse i Rom bjuder 500 sekiner! Enligt långväga E-mjau!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Påminnelse 3 om jul-auktionen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *