En goskille kallad Tabasco


Den här kelglada snyggingen är ett av de senaste tillskotten hos Örebro katthem! Han håller på att gosa knock på jourhemsmatte så fort han får en chans!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “En goskille kallad Tabasco”

  1. Å, lilla goa underbara Tabasco….bor i mitt kök och baaaara vill gosa. Det syns på bilderna….tassarna arbetar hela tiden, till och med när han går…hehehe.
    Detta är en mildaste sorten av Tabasco 🙂 Jag får göra vad som helst, när han ligger på bordet på filten, ska jag helst ligga över honom och kramas 🙂 En kille som kommer göra sina framtida ägare sååå glada och de kommer känna sig sååå älskade, för detta är en kille som gillar gos i stora lass.

    1. Mjau, det syns att det bara lyser MYYYYYYYYYYYYYS om honom! Någon har älskat honom väl innan… TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *