Jag hoppas…


Att lille Tequila snart ska vara en så här stor busig kattunge! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Jag hoppas…”

  1. Hahaha, HÄRLIGT klipp 🙂 De växer ju så snabbt de små liven! Ibland skulle jag vilja ge lille Pucko nåt som hejdar framfarten bara liiite 🙂
    Kram Jam o Spinn

    1. Tyvärr, kattungetiden är kort men intensiv! Sedan kommer vuxenlivet som är magiskt på sitt sätt! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *