Jag har funderat på älghornet

Kan det gå att snida något kattigt av sådant horn? Är det som ben i strukturen? Hm….

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Jag har funderat på älghornet”

    1. Mjau, jag tror att matte är rätt händig med kniven… Hon pratar i alla fall stolt om den gången hon knivhögg sig själv i benet och skrämde slag på skolsyster! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *