Farlig räddning


Den lilla ringen däruppe markerar en stackars katt som blivit sittande på skärmtaket över en vägbro över banan vid Solna station! Jag vill skicka dagens ros till Djurambulansen som lånade en fälla av Södertälje katthem och räddade missen från sin farliga belägenhet! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Farlig räddning”

  1. Men jisses, hur har den lilla missen lyckats ta sig dit? Helt otroligt att den klarade sig utan att trilla ner. Hurrjam för alla inblandade och tack skaparkatten för att de fick ner den helskinnad!
    *nosbuffar*

    1. Mjau och jag tänker på alla farliga elledningar som är vid spår och sånt – man kan råka riktigt illa ut om man inte ser upp med dem! *ryser* Skönt att det gick bra! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *