HurrJam för ett nytt Södertälje Katthem!

Det är nu knappt ett år sedan jag skrev blogginlägget ”Vad ska hända med Södertälje katthem?” med oro i hjärtat.

Dagen efter tassade jag ihop en enkel liten banner, den spred sig raskt och jag hoppas innerligt både att den har bidragit och nu kommer att fortsätta bidra till det NYA katthemmets uppbyggnad!

Idag har jag nämligen sett de första bilderna på den nya lokalen som ska bli plats för katthemmet på bloggen! Härligt, gratulerar!! Men via SVEKATT vet jag att det varit ett långt och hårt arbete att hitta denna lokal och få till ett hyreskontrakt, och det är nu en lika lång väg kvar med mycket praktiskt arbete att färdigställa byggnaden innan katterna kan flytta dit!

Så det blir på nytt aktuellt att jama:
Räck ut Tassen! Låt oss hjälpas åt att göra ett fanTASStiskt nytt fint katthem!
Bidra du också: Pg 38 93 41 – 9 ♥

Redan på måndag kan du vara med på en auktion till förmån för nybygget på Södertälje katthems blogg! ♥♥♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “HurrJam för ett nytt Södertälje Katthem!”

  1. Visst är det härligt att de fått nya lokaler! Här har vi svansdansat i flera dagar. Lokalerna ligger dessutom mer centralt och vid affärer så det blir nog lättare att få dit fler tvåbeningar tror jag. Det skall bli så spinnande att se hur det kommer att bli!
    *nosbuffar*

  2. Så härligt att läsa,Wikki 🙂
    /Nospuss & Lycka Till önskar jag Katthemmet i Södertälje ♥……..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *