ZaraTuss unge över 100 gram!

Lilla Tequila har gått upp i vikt! 102 gram idag!
Jag hoppas att han snart är en sådan här tuffing:

Stödmatte jamar: ”‎102 gram!!  Äntligen passerade vi min 2:a milstolpe som var att passera 100 gram. Nu siktar vi in oss på 3:e som är att öppna ögonen. Heja Tequila, kom igen nu!”
Vi jamar med! ♥♥♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “ZaraTuss unge över 100 gram!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *