Matte hjälp mig att komma med i kön!

Ursäkta! P g a åskvädret försvann 75% av inlägget och all information! Nytt försök:
Jag vill vara med i the Infinite Cat Project! En häftig kedja av katter som tittar på katter som tittar på katter som…

Det började med katten Frankie och är idag uppe i 1 749 katter! Du hittar reglerna HÄR om vad som krävs för att få vara med – en av de viktigaste är att på bilden ska synas att katten/katterna verkligen TITTAR på sina kollegor!

Mjau, ska vi se vem av oss bloggkatter som blir först att kliva in i kön?!! Tass på er!
Maaaatte, fram med kameran!!! ♥♥♥

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *