Skön start på dagen

Tänk, vi är fortfarande kvar på Landet! Stora husse sa att det skulle regna hela dagen idag… Då ville inte matte köra bil hem i regn. Men än har det inte kommit en droppe, och verkar inte komma något än heller. Människorna får gärna lyssna på konstiga väderrapporter om det betyder fler dagar på Landet!

Och så här börjar en Landet-dag:

Vi tassar ut på verandan och överblickar läget…
Så jamaröverlägger vi om i fall vi ska tassa till syrenhäcken eller till vinbärsbuskarna eller till junarstället bakom vedboden…

Det får bli syrenhäcken idag – kul att jaga gräshoppor där vid flaggstången!
Jag ska bara kolla om det glömts nåt gott kvar sedan gårdagens grillning!
Resten av dagen tänker vi ägna åt att prassla i buskarna! Jag har gjort ett Wikki-bo under den fula spireabusken intill cementrådjuret, det är skatsäkert och jättemysigt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *