Landetpyssel söndag

Äta hur mycket gräs som helst:

Mattes senaste origamiprojekt:

Stora husses varning till grannarna som passerar över gården:

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Landetpyssel söndag”

  1. Det är nom nom med färskt landetgräs 🙂
    WOW , viket tålamod er matte måste ha som orkar pyssla med sån där kompliserad Origami ??!!
    Varningsskylten var en jamarns fin en !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *