Katter till Maga


Maga är en ung cancerpatient på Seattle Children’s Hospital. Hon tvingas till många och långa sjukhusbesök, och den hon saknar mest av allt är sin egen katt Merry. Då kom sjukhuspersonalen på idén att via Facebook be medmänniskor att sända sina favoritkattbilder och med hjälp av dem skapades denna ”cat immersion” till Maga, så att hon kunde få njuta av hur många katter som helst! Det har vid det här laget rullat in över 3000 bilder och här är resultatet:
httpv://youtu.be/AIlHxYTqbf4
Kämpa på, Maga, bli frisk! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *