Design för katter

En koreansk kreatör har skapat en nästan perfekt kattsoffa:

Nästan?!! Mjau, för hade den varit perfekt så hade han tänkt på att lägga in klösytor på soffgavlarna!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Design för katter”

  1. Fin! Undrar om den är tillräckligt bekväm för 2-beningarna att sitta i? Man vill ju kunna busis och gosa på samma plats helst. *fniss*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *