Mini Tequila – flaskan är bäst!


Ser ni den lilla vita nosen som sticker upp?! Det är minstingen Tequila, som idag ökat till 71 gram! Kissar och bjasar precis som en lillkisse ska och han övar varje dag på att hitta sin adoptivmammas spenar, men han blir så ivrig så att han söker hela tiden förbi. ”Om inte annat, så gissar jag att det kommer gå bättre, när han får öppna ögonen, och kan SE sina syskon, och göra som dom gör.” gissar stödmatte Mison. Men flaskmatningen går galant, den är han ju redan van vid. Varannan timme kommer flaskan! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Mini Tequila – flaskan är bäst!”

  1. Mamma Lina och de små bebbarna Aurora, Baileys och Kahlua, passar på att lite försynt hälsa, att de också söker hem, när den dagen är inne. Katter med stoooooora hjärtan är dom alla 4!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *