Ett litet hopp…

ZaraTuss, vaka över din lilla unge!

Han har god aptit, det är ett hopp! ♥
(Foto: Mison, som tar väl hand om den lille!)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Ett litet hopp…”

  1. Snälla SkaparKatten, låt den lille få stanna hos Mison och duktiga amman! Vi spinner väldigt mycket healingspinn för dig lille vännen. Ett ljus brinner för fina mamma ZaraTuss och dina syskon på andra sidan Regnbågsbron.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *