Lång dag ute – trött Wikki…

…blir sittande på köksbordet och tittar begrundande ut, och jag är så nöjd med att äntligen vara på Landet!

Sedan sjunker nosen sakta längre och längre ned på tassarna och liten Wikki somnar – mitt på bordet. Skönt att ha förstående människor som INTE kommer och stör med kameran då, så det får ni bara tänka er hur det ser ut! GodNattTass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Lång dag ute – trött Wikki…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *