Farligt på Landet

Stackars husse har trampat på en geting och blivit stucken i tån! Han skuttade jättemycket och skrek aj aj… *kvävt fniss*

Nova och jag är nu ute för att se om vi kan jaga bort getingarna!
Vi ska försvara dig, husse! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Farligt på Landet”

  1. Er husse får mattes fulla sympatier och medkänsla! Hon anser att getingar är onda varelser som hon gärna hade sett utrotas och ersättas av mjuka söta humlor istället.
    *nosbuffar*

    1. Mjau, humlor är liksom lite lugnare – de kan ju också stickas men inte lika otrevligt ofta som getingar! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *