ZaraTuss – vi tar en dag i taget…


Stackars ZaraTuss har mycket att kämpa emot: Feber, uttorkning, skadat bakben och en troligen inflammerad livmoder. I natt får hon dropp med antibiotika och smärtstillande, så att vi hoppas att hon ska klara mer undersökning i morgon! ♥

Så förlåt att jag inte lyckades avrunda Tasseriet i utsatt tid – det får komma sedan! Den här lilla damen var akut prioriterad!

Stora matte har fått lämna depostion på en ansenlig summa pengar ”ifall att” – vi vill i alla fall  försöka rädda ZaraTuss! Och sista halvtimmen lade ZaraTuss huvudet i hennes hand och spann…  *knäppta tassar*

Vill ni hjälpa oss med veterinärvården? Märk hjälpen “ZaraTuss”! ♥♥♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “ZaraTuss – vi tar en dag i taget…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *