LÖST Nödrop för ZaraTuss ungar: Amma behövs!

I morse somnade kattmamman ZaraTuss in på djursjukhuset. Hennes hjärta orkade inte. Vi gråter! Den underbara kattmamman med underbett a la Karl Alfred och en utstickande hörntand som gav ett charmigt boxar-utseende, hon är nu änglakattmamma och återförenad med den första kattungen som inte klarade sig. SkaparKattens Frid till dig, lilla tappra panter!

Men vi har kvar nu två mammalösa kattungar
som akut behöver en amma! HJÄLP!!!

Sprid vårt nödrop! Vet ni någon i Nora/Örebrotrakten som kan ta emot de små?
Ring 070 – 227 83 53 snarast. Transport av småttingarna hoppas vi kunna lösa i så fall. ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “LÖST Nödrop för ZaraTuss ungar: Amma behövs!”

  1. Kolla med Kattjouren eller andra organisationer på FB som kan hjälpa er nödropa efter en amma. Gör det jag kan och håller tassar och tummar för de små.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *