ZaraTuss på Strömsholm

Stora Matte är just nu på Strömsholms Djursjukhus med upphittade och troligen påkörda katten ZaraTuss från Nora. Hon är uttorkad, har livmoderinflammation samt ett misstänkt brutet ben. ZaraTuss är en jättego persermix (Som mig!) och får just nu den akutvård hon behöver. Men det kostar självklart pengar (Preliminärt kostar den första vården 7000 kr) så all hjälp är välkommen! Hjälp gärna till att sprida detta så ZaraTuss kan få bli frisk! Hos upphittarna väntar nämligen de små kattungar hon födde strax efter att hon blev omhändertagen. De blir absolut väl omskötta medan deras mamma får vård, och förhoppningsvis ska den lilla familjen få återförenas så snart som möjligt!

Vill ni stödja oss med veterinärvården? Märk hjälpen “ZaraTuss”! ♥♥♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “ZaraTuss på Strömsholm”

 1. Sören stampar omedelbart in en Lusentapp till Sötisen men märkte bara med Sören så klart. Högfärdig Ju.
  Kramisar Gänget

   1. Tack snälla underbara Sören!
    Men vi gråter så mycket idag, för i morse tassade denna vackra lurvsvarta mammakatt över Bron. Hennes hjärta klarade inte infektionen i kroppen och hon var redan så svag.
    Nu har vi kvar veterinärnotan på 15 000 kr och två pyttesmå som behöver en mamma. Det känns grymt. Men vi ska försöka reda ut det också – kattungarnas liv är viktigast nu och din slant får gå till dem!
    NosPuss Wikki

  1. Stackars ZagaTuss är en mammakattängel nu, som vakar över sina små. Slanten får gå till att hjälpa dem! ♥ Tack snälla!!!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *