Vinnare i SemesterTasseriet T11

Nu har jag kunnat summera mitt stora fina SemesterTasseri T11 och konstatera att tack vare alla er underbara generösa kattvänner så har idag ytterligare 1000 kr betalats in till de behövande Elfvikskatterna! Så de är väl också vinnare! ♥ Totalt har ni gett dem den otroliga summan på 3 400 kr nu, som delades upp i tre omgångar! Grattis Elfvikskatterna!

Tävlingsfrågan var: I mattes dator ligger en mapp som heter “Wikki Identity”. Den innehåller Wikkifoton som jag vill ha särskilt åtkomliga till presentationer och blogginlägg med mera. Hur många bilder gissar du att den mappen innehåller? Totalt har lite över 35 missar deltagit med gissningar på allt mellan 29 och 999 stycken, och här ser ni nu rätta svaret med 469 ”objekt”:

Den tävlande som kommit allra närmast har gissat på 478 bilder, och det är följande:

SAMBO&ROXY!!! Grattis!

Vinsten blir också en hyllning till änglakatten Flisa, eftersom det var Sambo och Roxy som lämnade ett bidrag till hennes minne. ♥♥♥

Men vi tänker också ge ett extra litet Tasseripaket till katten Ludwig som generöst bidrog till Tasseriet med en stor slant! ♥♥♥  Egentligen skulle vi vilja ge små paket till ALLA som tassat över slantar,  stora såväl som små, för det är också många små som blir en stor hjälp totalt!

Så innerligt tack alla MEGAMJAUMYSIGA Tasserivänner! *storspinn* Ni är toppen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

16 reaktioner till “Vinnare i SemesterTasseriet T11”

 1. Otroligt! Jag blir alldeles stum…

  Grattis till Elfvikskissarna, Sambo & Roxy! Och <3 till alla tävlande!

  1. Mjau det var ett fantastiskt stöd till de behövande kolonikatterna – innerligt tack! NosPuss Wikki

 2. Hurrjam och stort grattis till Sambo och Roxy! *klappar tassarna*
  Wilma var riktigt nära också ser jag.
  *nosbuffar*

  1. Mjau det var Wilma faktiskt! Så spinnande kan det bli! Önskar att jag hade resurs att ge vinst till alla! ♥ TassKram Wikki

 3. JIPPI!!!
  Eftersom det är Matte som har knåpat ihop katt-asken skulle vi uppskatta mycket om du Wikki skulle vilja utse någon annan mottagare av asken!!
  Nospussar från oss och kram från Matte

  1. Mjau, då ska Ludwig få den med lite gottis i! ♥ och en Sippo-bok till honom också!
   TassKram Wikki

 4. Tusen tack alla fina och generösa vänner.
  Pengarna kommer verkligen till nytta, ska ni veta. I natt blev en ny liten elfvikare infångad och slipper nu ett liv i hemlöshet och kyla. Nu håller vi tummarna för att syskonen snart kommer in också.
  Och ett stort Grattis till Sambo och Roxy.
  Nosspussar från oss Elfvikare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *