ZaraTuss små hos adoptivmamma Lina!


Stödmatte Mison meddelar: ”De två små ungarna är nu här hemma, och togs emot med öppna armar av “min” mamma Lina och hennes tre ungar. Det dias och tvättas för fullt just nu, och övriga missar här hjälps åt med de tre större, så Lina kan ägna mer tid åt de nya bebbarna.” Här ser ni adoptivsyskonet Kahlua som är fyra veckor och ZaraTuss ungar som är 4 dagar och pyttesmå!

Till ZaraTuss Minne – stöd Örebro katthem! Pg: 28 88 67-5 – varenda krona är viktig!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “ZaraTuss små hos adoptivmamma Lina!”

  1. Härligt att se att det ordnade sig för de små!!! R.I .P fina kattmamma och all lycka till den nya lilla kattfamiljen! Vi på livbojen har adoptiv-kattungar och biologiska kattungar med nästan varenda kattmamma vi har inne och det fungerar alldeles utmärkt. Tazz-kramar Sara. Livbojen.

    1. Mjau, de är i goda tassar nu och får all omsorg ett par minimissar kan behöva! Nu hoppas vi på god viktökning och glada småttingar! NosPuss Wikki

    1. Så sorgligt – den här kattfamiljen hade ju varit så väl unnad att få leeeeeva! *sniff* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *