Förlåt, jag återkommer om tasseriet senare…

Just nu håller vi på att ordna för ZaraTuss ungar… Ett erbjudande om amma har kommit, nu återstår den darriga biten med hämtning av de små och det skälvande hoppet: Vad adoptivmamman ska kunna göra! ♥ Håll tassarna!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Förlåt, jag återkommer om tasseriet senare…”

 1. SJÄLVKLART är ZaraTuss’ ungar viktigare… Elfvikskatternas situation är också viktig, men inte lika akut. Stackars mamma som inte orkade längre… men tänk, hon orkade tillräckligt länge för att försäkra sina barn om trygghet och kärlek! Det är en äkta mamma, det.

  Kurr från Imma, abbemissa.

  PS. Vi kan inte skicka pengar än eftersom vi är totalt panka, men när augusti-pensionen kommer, sänder vi en slant att betala av ZaraTuss’ vårdräkning med. DS.

  1. Mjau, vi känner vibrationerna av spinnhealing och tröst till de små från hela cyberkattosfären! NosPuss Wikki

 2. Usch vad tragiskt att mamman dog! Jag tycker det händer så ofta när katten väl blir räddad och omhändertagen, så slutar det ofta ändå med att det har gått för långt för att katten ska klara sig. Det är för sorgligt att dessa övergivna stackars katter ska behöva ha ett sådant elände. Känner mig helt maktlös… Hoppas nu i alla fall att ungarna klarar sig.

  1. Mjau, vi kämpar på ändå – det är många katter som vi räddar också… Men mycket tack vare hjälpen och Tassen som ni alla kattvänner räcker ut! ♥ TassKram Wikki

 3. Jag kan glädjande meddela, att de 2 små ungarna nu är här hemma, och togs emot med öppna armar av ”min” mamma Lina och hennes 3 små. Det dias och tvättas för fullt just nu, och övriga missar här hjälps åt med de 3 större, så Lina kan ägna mer tid åt de nya bebbarna. Skulle gärna lägga in en bild här om jag visste hur man gjorde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *