Sören är med i Smålandsposten!

”Katten som hjälper med en krona klappen!” skriver Smålandsposten idag och har en bild där Sören klappas av en liten beundrarinna.

Det är tur att Sören har nerver av stål vad gäller att tolerera alla slags klappar och det är inte för inte som jag utnämner honom till:

SVERIGES  MEST  KLAPPADE  KATT!

Jag tror inte det kan finnas någon svensk katt som överträffar honom varken i fråga om antal klappar och antal klappare! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Sören är med i Smålandsposten!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *