KattSkyddets Loppis i Eskilstuna har utförsäljning!


Loppiset har öppet onsdagskvällar och lördagseftermiddagar fram t o m sista försäljningsdagen den 25 augusti. All behållning går direkt till katthjälp!

ALLTSÅ ÄVEN ÖPPET I KVÄLL! PASSA PÅ!

Tack Susanne med medhjälpare som genom loppiset finansierat vård och hjälp för många hittekatter i och omkring Eskilstuna! Ni har gjort en fanTASStisk insats!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *