Katterna som bidragit till T11 – du kan bli en av dem t o m i kväll!


Här är mina katthjältar/hjältinnor som tassat in slantar till SemesterTasseriet T11:
Evora
Ludwig
Alice
Wilma
Mårrgan
Bosse
Dui
Deco
Sambo och Roxy
Chali
Chacai
Chanti
Kjelle Bus
Castor
Pollux
Zapata
Sol
Fröken Tott
… och så en gåva till minne av älskade katten Flisa, som tassade över Bron häromdagen! ♥

Mjau, jag vet att det är några till som jamat om att vara med, och ni har idag på er att tassa in tävlingsavgift och svar på tävlingsfrågan! Alla uppgifter finns HÄR!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Katterna som bidragit till T11 – du kan bli en av dem t o m i kväll!”

    1. Mjau det är lugnt, din anmälan är med Puma, och vinnaren avslöjas ändå inte förrän i morgon när vi ser att allas anmälningsavgift tassats över i banken! NosPuss Wikki

  1. Uschjam, jag fick ju skämmas morrhåren av mig när jag inte hittade mitt namn i din hjältelista – inte för att jag behöver bli kallad hjälte, utan för att matte hade glömt skicka in min slant! Men nu har jag tvingat henne att sända de sista öronen vi hade… eh, vänta, ören, kanske det hette? Var inte orolig, vi klarar oss ändå och Elfvikskatterna behöver all hjälp de kan få!

    Tass från Imma, abbemissa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *