Akut: Håll tassarna!

En katt som hittades skadad i Nora häromdagen skjutsas just nu till Strömsholms djursjukhus! Hon kan ha blivit påkörd och ha ett brutet ben… Håll tassarna för henne!!!

Det är en svart långhårig katt med perserdrag – strax efter upphittandet födde hon ungar, som nu stödmatas, medans mamma katt är till sjukhuset.

Vill ni hjälpa oss med veterinärvården? Märk hjälpen ”ZaraTuss”! ♥♥♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *