Hälsa på Emmy och Nelly på Öppet Hus i kväll!De här två skönheterna kom till katthemmet för några dagar sedan – de är systrar födda 2009 och vill gärna flytta till samma hem, eftersom de alltid levt tillsammans! Kanske hem till dig? Emmy och Nelly är innekatter med hundvana – kom och träffa dem!

Örebro katthem har Öppet hus i kväll på Sockengatan 5 kl 17-19. Välkommen!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Hälsa på Emmy och Nelly på Öppet Hus i kväll!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *