Nyfödd Elfvikskatt ute i gräset – hjälp dem via Tasseriet T11!


SemesterTasseriet T11 känns ännu mer angeläget nu när hjälparna som matar Elfviks kolonikatter i förrgår kunde se en kattmamma föda sina ungar ute i gräset bara en liten bit från matningsplatsen! Hoppet är nu att hon och de små snabbt kan fångas in innan ungarna blivit allt för stora, eller innan de små råkar illa ut! Naturen är full av hungriga faror.
HÅLL TASSARNA!! ♥♥♥img_9459

Tasseriet T11 har redan inbringat 1100 kr till katternas hjälp, men det behövs mycket mer!
Du kan vara med för en liten peng och tävla om detta fina vinstpaket:

Och om riktigt många deltar med liten slant så blir det tillsammans en STOR hjälp! Tasseriet T11 pågår till den 1/8 kl 20.00 – all information hur du deltar finns HÄR. Som vanligt ingår lite godsaker också!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *