Mina kompisar på Malmamarken!

Mjau, Sören är på Malmköpings Marknad på Malmbyhed den här helgen ihop med husse Lasse! Och i grannskapet är stiliga Sigge Svamphund också!!! Men i värmen tror jag att det får bli Wikki FlatCat som reser dit och hälsar på – troligen i morgon…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Mina kompisar på Malmamarken!”

 1. Då hoppas jag verkligen att jag träffar dina människor i morgon!
  Ungefär från lunch kommer jag och matte att vara nästan på marknadsområdet, alldeles bredvid infarten till marknaden. Ring matte på mobilen om ni dyker upp så förklarar hon var vi finns.

  1. Mjau men vi kommer att sakna DIG!!! ♥♥♥ Varför är inte du med?! *sniff*
   NosPuss Wikki

   1. Arbetsförmedlingen har skickat mig till nåt projekt som jag tyvärr måste vara med på. Hade varit kul att träffa både Sigge o Er. Men jag kommer med till Kattutställningen i Eskilstuna 1+2/9

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *